Обратно към категорията

Купи цвете - помогни на двойки с репродуктивни проблеми

Добавено на: 07.03.2021 09:25
   

Кампания "С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми" ще се проведе днес в 12 града в цялата страна, като сред тях са Благоевград, Дупница, Банско и Разлог. Всеки желаещ ще може да купи цвете срещу 5 лв, а събраните средства ще бъдат дарени на двойки с репродуктивни проблеми.

На един от централните площади в Благоевград вече започна подготовката за щанда с цветя за инициативата. Всеки желаещ може да закупи цвете, с което да зарадва свой близък, а същевременно да подпомогне двойка с репродуктивни проблеми за осъществяването на тяхната мечта. Събраните средства ще бъдат дарени на двойка, избрана чрез жребий за всяко от населените места.

"Идеята дойде от наши приятели във Велико Търново. Те направиха проекта и решиха да ни разкажат за него. И така тази година това е национална инициатива и в нея се включват доста клубове от България. Ние сме един от тях. Нашата цел е не само да подпомогнем семействата, но и да информираме хората, че този проблем съществува и не е срамно да потърсят помощ, за да си имат дечица. Минималното дарение е 5 лв, като срещу дарение ще получите или роза, или лале по ваш избор. Ако направите по-голямо дарение - около 20 лв., може да получите дърво на живота бонзай", разказа Десислава Таскова, която е президент на Ротаракт клуб в Благоевград.

Щандовете ще работят от 10.00 ч. днес и утре в градовете Дупница, Банско, Благоевград и Разлог. В Дупница те ще бъдат пред фонтаните, в Благоевград пред мола, а в Банско и Разлог - пред сградите на общините.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Овладяха пожара над Котел с участие и на хеликоптер
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!