Обратно към категорията

Откриват „Смешното в училище“ с карикатури и рисунки в Добрич

Добавено на: 01.04.2020 09:43
   

Младежкият център „Захари Стоянов“ организира за 17-а поредна година конкурс за карикатури и рисунки на тема „Смешното в училище“. Тази година конкурсът е с променен регламент, наложен от извънредното положение в страната и се провежда във виртуалното пространство. Въпреки наложената промяна, участници не липсват, а всички рисунки на децата и младежите могат да бъдат разгледани от днес на страницата на Младежкия център във Фейсбук.

Класните стаи на децата от седмици са преместени в домовете им, черните дъски са техните компютри или телефони, а общуването им със съучениците и учителите става във виртуалното пространство. Въпреки че условията са променени и непознати за тях, като че ли децата са много по-адаптивни и приемат промените с повечко шега и добро настроение. Организаторката на конкурса за карикатури и рисунки „Смешното в училище“ Силвия Венелинова споделя, че за голямо щастие участници в инициативата им не липсват и 34 деца са изпратили своите 35 рисунки.

Рисунки в конкурса „Смешното в училище“ са били изпратени и от други градове в България, споделя още Силвия Венелинова. Творбите на всички деца и младежи могат да бъдат разгледани от днес на страницата на Младежкия център в Добрич във Фейсбук. А посланието на организаторите е да не спираме да се усмихваме.

Източник: БНР


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!