Обратно към категорията

Президентът Румен Радев: Пожелавам ви година, в която да сбъднем онази промяна, за която копнеем

Добавено на: 01.01.2021 12:08
   
В новогодишното си обръщение президентът Румен Радев пожела на всички българи здраве и благословена 2021-ва година: 
"Пожелавам ви година, в която да имаме дързостта, вдъхновението и решимостта да сбъднем онази промяна, за която копнеят сърцата на милиони българи. Сега е времето!"
Държавният глава отбеляза, че изминалата трудна година е напомнила на всички колко струват свободата, солидарността и човещината. Радев подчерта, че 2020-та е била и годината на българското събуждане. 
"Антимафиотският консенсус обединява милиони честни българи у нас и зад граница. Несправянето с пандемията, разорението на малкия бизнес, ширещото се безправие само потвърдиха неотложната нужда от радикална промяна. През 2021 година два пъти ще отидем на избори. Организацията им трябва да гарантира здравето и правото на глас на всеки българин. Недопустими са каквито и да било оправдания за отлагане на машинното и дистанционното гласуване."
Президентът подчерта, че България има нужда от лидерство, което не само да изведе страната от дълбоката здравна, икономическа и социална криза, но и от пандемията на страха, "да започне демонтажа на порочния управленски модел, да укрепи държавността и законността, да пресече кражбите, да утвърди почтеността, знанието и компетентността в управлението на България."

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!