Обратно към категорията

Ресторантите в хотелите имат разрешение да отворят

Добавено на: 19.12.2020 09:12
   

Кафе-садкарници, дискотеки, места за хранене и развечение остават затворени най-малко до 31 януари. Могат да работят само ресторантите на територията на местата за настаняване, но само за гости на съответното място за настаняване, при използване на 50% от капацитета им и при ограничено работно време в границите между 6.00 и 22.00 часа, е посочено в новата заповед на министъра на здравеопазването, която влиза в сила от 22 декември. Другите заведения могат да работят, ако извършват само доставки или взимане на храна за дома и офиса.

В моловете право да работят имат всички магазини за хранителни стоки, лечебните заведения, аптеките, дрогериите, оптиките, зоомагазините, банките, застрахователите, доставчиците на платежни услуги, офисите на телекомуникационните оператори и други доставчици на съобщителни и комунални услуги и услуги по химическо чистене в тях.

Игралните зали и казината няма да работят. Фитнес центровете и залите за групови занимания към тях остават затворени.

Продължава забраната и за провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари, конкурси, обучения, тиймбилдинги, изложения и други обществени мероприятия в присъствена форма.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ямболски изследователи ще покорят връх „Ямбол” на Антарктида
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!