Обратно към категорията

Шофьорите с повишено внимание на АМ "Тракия" в област Сливен

Добавено на: 27.04.2021 08:41
   

От Агенция Пътна инфраструкттура съобщават, че днес на автомагистрала „Тракия“ в отсечката между Нова Загора и Сливен от километър 269 до километър 270 в посока Бургас движението трябва да се осъществява с повишено внимание, тъй като има работници там, които монтират предпазна мрежа за птици. Спазвайте предупредителните знаци.

Движението на моторните превозни средства на магистрала Тракия между 37-ми и 39-ти км в платното за Бургас на автомагистрала „Тракия“ ще е в изпреварващата лента. За изпълнение на частични ремонтни дейности на настилката ще бъде ограничено преминаването в активната лента. От 8 ч. до 18 ч. движението в платното за София на АМ „Тракия“, в участъка от 15-ти до 16-ти км, ще е в изпреварващата лента. Трафикът в активната се ограничава заради частични ремонтни дейности на пътното платно.

Продължават и ремонтните дейности на пътя Ямбол-Чарган, на пътя Зимница-Стралджа и на пътя Ямбол-Калчево.

А ако пътувате към Кръстова гора, имайте предвид, че ще бъде ограничено преминаването по пътя Югово – Лъки, в двете посоки, поради извършване на взривни работи. Пътуващите за Кръстова гора може да използват маршрута Чепеларе - Рожен - Лъки. Взривните дейности, които започнаха в края на февруари т. г., са за ремонта на 31 км от третокласния път. Чрез пробивно-взривните работи се разчистват скални откоси, за да се осигури необходимият габарит на трасето.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!