Обратно към категорията

Стартира фотоконкурс "Гората в моя живот", с награда - фотосафари

Добавено на: 24.03.2021 10:18
Снимки: Кирил Фалин
   

Фотоконкурс на тема "Гората в моя живот" организира Държавното горско стопанство "Кюстендил" по повод Седмицата на гората, която ще бъде отбелязана онлайн. В конкурса могат да участват ученици и младежи на възраст до 28 г, съобщава БНР.

Всеки участник може да изпрати до 20 снимки в jpg формат, с размер на всяка до 10 мегабайта - на имейла на стопанството до шести април.

Вече са постъпили и първите творби от училище и гимназии в града, както и от Лесотехническия университет. Не се допускат фотоколажи, както и снимки, участвали в други конкурси.

Творбите следва да са свързани с гората и с нейните обитатели и да представят творческите виждания на авторите. Селектираните от комисията за оценка най-добри творби ще бъдат публикувани на страницата на стопанството във Фейсбук и на сайта му.

Ще бъдат раздадени грамоти и предметни награди, а за първите трима има специална награда, обясни  инженер Андрей Миленков, координатор на конкурса:

„За първите трима ще им направим като фотосафари - на територията на стопанството ще ги разведем на интересни места, за да могат да поснимат“.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Овладяха пожара над Котел с участие и на хеликоптер
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!