Обратно към категорията

Темите в редовното заседание на служебния кабинет

Добавено на: 17.05.2023 06:46
   

Служебното правителство ще проведе от 10.00 часа редовното си седмично заседание, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. Част от предварителния дневен ред на заседанието предвижда кабинетът да обсъди проект на решение за предложение до Народното събрание за ратифициране на международен договор (LOA) BU-D-QAH „за изграждане на системи за сигурност на помещенията за съхранение на класифицирано оборудване и въоръжение с класификация „US SECRET” за самолетите F-16 Block 70 по програмата на Съединението американски щати за чуждестранни военни продажби FOREIGN MILITARY SALES. 

Кабинетът ще разгледа също проект на решение за приемане на административен мониторингов доклад за изпълнението през 2022 г. на Националната стратегия на България за равенство, приобщаване и участие на ромите (2021 – 2030). 

Одобряване на отчет по Плана за 2022 г. за изпълнение на целите от Националната стратегия за интегрирано гранично управление в България 2020 – 2025 г. и за приемане на План за 2023 г. също е част от дневния ред на заседанието. 

Предварителният дневен ред включва също обсъждане и одобряване на намерението на България за присъединяване към приобщаващия форум относно подходите за намаляване на въглеродните емисии на Организацията за икономическо сътрудничество. 


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Две брутални убийства потресоха ямболски квартал
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!