Обратно към категорията

Пътят между село Маца и ТЕЦ-овете е в безобразно състояние (видео)

Добавено на: 03.12.2019 18:06
   

Участък от пътят между село Маца и ТЕЦ-овете е в безобразно състояние. За това алармираха в 999 жители на старозагорското село. Хората не помнят кога за последно е правен ремонт на отсечката.

Проблемът в района става по-сериозен от факта, че по този път се движи обществения транспорт, както и служебните автобуси на ТЕЦ-овете. Поради липса на алтернативно трасе трафикът преминава от тук. Хората са притеснени, защото шофьорите на единствената междуградската линия Елхово – Стара Загора, през село Маца се заканват да спрат курсовете заради лошия път.

В село Маца живеят 50 души като тенденцията те да намаляват. Липсата на комуникация с близките населени места е обезлюдило иначе китното селце. В него няма дори магазин, а хората се снабдяват с продукти по график.

Преди година инициативен комитет организира протест с искане за спешен ремонт. Тогава оправданието на институциите бе липсата на финансиране. Пътят е третокласен, но е единствената връзка към селото. Година по-късно промяна на обстановката няма, а пътят е още по-разбит.

Екипът на 999 изпрати запитване до Агенция пътна инфраструктура относно пътя. Очаквайте в следващ репортаж тяхното становище, а до тогава хората остават с надежда за промяна, но в положителна посока.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Динко Атанасов 05.12.2019 20:43

Питайте и за с.Полски градец -Тополовград ,че и той е едно цвете


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

60 години любов, разбирателство и подкрепа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!