Обратно към категорията

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023: Валентин Ревански: „Знаем как да работим, като внимателно изразходваме и пестим публичните средства“

Добавено на: 12.10.2023 13:01
   

С благодарност за гласуваното преди четири години доверие и увереността, че донякъде подкрепата и очакванията на хората са били оправдани, започна срещата на кандидата за втори управленски мандат като кмет на Община Ямбол Валентин Ревански с гражданите от комплекс „Възраждане“.

Над 150 души се включиха в продължилия близо час и половина откровен и непринуден диалог с Ревански и кандидатите за общински съветници от неговата предизборна листа.

„През тези четири години може би сте забелязали, че успяхме да свършим немалко неща, работихме за Ямбол и за ямболци, много бяха проблемите за решаване, търсехме най-добрите решения и много от тях намерихме, не се отказваме да продължим“, каза кандидатът за втори кметски мандат.

Ревански обърна специално внимание на принципите за управление на публичните средства на общината, без да се забравят възможностите за външно финансиране: „Формулата е с малко пари да се свърши много работа, знаем как да пестим и да ценим парите, защото те са наши, общи средства, на всички нас“. И посочи достатъчно примери с реализацията на идеи в различни сфери и обекти, изградени или модернизирани в последния мандат – кръговите кръстовища, градския ръкав на Тунджа, новата зона за отдих в бившето „Опитно поле“. 

Дискусията в комплекс „Възраждане“ обхвана широка тематика – всеобщото удовлетворение за решаването на важни инфраструктурни въпроси като рехабилитацията на уличната мрежа, новите паркинги, тротоарите, уличното осветление.

„Както във всяка предизборна кампания, всички се впускат в обещания. Ние предпочитаме работата пред говоренето, но ето един ангажимент сега – вече знаете, че сред нашите приоритети са откритите пространства в града. Наблизо е една доста занемарена зелена площ с претенции за спортна площадка и място за отдих на ул. „Чумерна‘, това е пространство, което може да се облагороди и върне към нов живот “, посочи Валентин Ревански.

В следващите дни предстоят срещи на кандидата за нов кметски мандат и кандидатите от неговата листа за общински съветници с регистрацията на партия "Пряка демокрация".  В четвъртък, 12 октомври, открита среща ще се проведе пред НЧ “Зора-1945, а в петък, 13 октомври, в ж.к. "Зорница", до 5-ти блок.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Две брутални убийства потресоха ямболски квартал
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!