Обратно към категорията

Емоционално посрещане на Георги Георгиев в село Козарево

Добавено на: 25.10.2019 13:29
   

Пълен център с усмихнати и лъчезарни хора, сърдечно, вълнуващо и емоционално - така посрещна село Козарево кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за общински съветници на Коалиция „БСП за България“ за община Тунджа. Прекрасните гласове на местната певческа група постави началото на този неповторим празник на духа, на единението, на благодарността за свършеното и на перспективата на новия мандат.

Теодора Тачева - един от най – енергичните и всеотдайни кметове на населени места, направи ретроспекция на свършеното и представи ясна визия за приоритетите на следващите четири години. За новия облик на селото, за прекрасния църковен храм, за силната социална подкрепа, за богатата художествена самодейност, за възродената кукерска група и дълбоките духовни традиции беше разговорът с козаревци. Но още и за предстоящите  ремонти по уличната мрежа, за новата съдба на сградата на детската градина, в която отново ще звучи детски смях дискутираха тунджанци.

Да подкрепи кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за общински съветници на Коалиция „БСП за България“ за община Тунджа дойде и заместник – председателят на Народното събрание и депутат от Ямболски многомандатен избирателен район Кристиан Вигенин. За силните социални ангажименти на местната власт говори той с козаревци. Те му благодариха за подкрепата, която тук, в това село има и персонални измерения. Една от стипендиантките на Кристиан Вигенин, студентката по педагогика Мариана Василева е от село Козарево. С благодарност, със силни, вълнуващи и емоционални думи се обърна майката на момичето към народния представител.

Такива са тунджанци – сплотени, единни, обединени. Защото Тунджа е повече от община. Тунджа е общност от хора, идеи, традиции, ценности и перспективи. Защото Тунджа ще направи отново, ясно и категорично своя правилен избор с номер 56 в интегралните бюлетини. Защото в Тунджа знаем, ЗАЕДНО ТУНДЖА МОЖЕМ!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ  Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!