Обратно към категорията

Кабиле е с изцяло обновен център

Добавено на: 22.10.2019 13:55
   

С изцяло обновен център, сърдечно и гостоприемно посрещна село Кабиле кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за общински съветници на Коалиция „БСП за България“ за община Тунджа. Препълнената зала и конструктивният разговор дадоха нови посоки за развитие и през следващия управленски мандат.

Много е инвестирано  в селото през изминалите четири години, много нови неща се случват в Кабиле и тази динамика е очевидна, и нея никой не може да отрече. С още една, с нова група в детската градина започна преди месец учебната година. Нищо не създава повече усещане за перспектива и развитие от детските усмивки.

Кабиле ще бъде първото газифицирано село в Източна България. Това се случва, благодарение на конструктивния диалог, на споделените отговорности и ангажименти, на общите цели и приоритети на всички нива. И тази инвестиция вече е факт. Това създава нови възможности за бизнеса, нова среда за инвестиции, ново качество на живот.

За визията за развитие на селото говори кандидатът  за кмет Христо Христов. Свършеното през годините и перспективата на новия мандат представи Георги Стоянов Георгиев. Увереност в избора с номер 56 споделиха кабиленци в този конструктивен диалог. Поискаха нова и по – добра материална база за клуба на пенсионера и още инвестиции в ремонти на уличната мрежа. С прекрасните изпълнения на Фолклорен ансамбъл Тунджа, с посланието ЗАЕДНО ТУНДЖА МОЖЕМ приключи и тази среща на тунджанци.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ  Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Уилт 25.10.2019 17:15

Да вземат мерки за оправяне на пътя до община Сливен, че ставаме за смях. От табелата идеален асфалт и маркировка.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ветеринари влязоха във фермата на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!