Обратно към категорията

Над 1400 ямболлии ще гласуват за кмет на читалищни сцени

Добавено на: 04.09.2019 09:41
   

Над 1400 избиратели от квартал „Каргона“ и от централна градска част в Ямбол ще имат възможност да изпитат тръпката на артистите на предстоящите избори, тъй като ще гласуват на сцена.

Избирателите от 14 улици в Ямбол и на тези избори ще гласуват на сцената на читалище „Пробуда“ в Каргона. Кметът на града вече утвърди адресите и обхвата на избирателните секции.

101 секции засега ще има в Ямбол. 95-та, 96-та и 97-ма секции, които в предходните години бяха в бившето училище „Ради Колесов“, отново ще са в читалище „Пробуда“ – на втори етаж, на сцената и в кафенето на партера. Общо 4 ще са секциите в читалище „Пробуда“.

Над 770 избиратели от 17-та секция, които на последните избори гласуваха във фоайето на общината, пък сега ще гласуват в Синия салон на читалище „Съгласие“.

Бившата клиника Хипократ също няма да се използва за изборите. Двете секции, които в предишни години се организираха там, са преместени в училище „Д-р Петър Берон“.

8 ще бъдат общо секциите в ОУ „Д-р Петър Берон“. Тепърва ще бъдат обявени избирателните списъци, но според извлеченията от евроизборите през месец май, избирателите в тях са били общо 7350.

10 ще бъдат секциите в ОУ „Йордан Йовков“. Там обаче избирателите не са повече от 7200.
Екип 999


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!