Обратно към категорията

Акция в Градец разкри извършители на взломни кражби

Добавено на: 18.01.2022 10:22
   
За разкрити взломни кражби и установени нарушения по Закона за движение по пътищата при операция на полицията в село Градец съобщава Областната дирекция на МВР в Сливен.
В периода от 12 до 15 януари на територията на участъка са извършени проверки на лица, превозни средства, търговски обекти и части домове. Операцията е с цел превенция и гарантиране на добър обществен ред и сигурност, установяване и задържане на лица, извършили или подготвящи извършването на правонарушения, предотвратяване и разкриване на груби нарушения на ЗДВП и осъществяване на административен контрол по спазване Наредбата на община Котел.
По време на операцията са разкрити две престъпления, извършени в село Градец - кражба на музикална уредба от частен дом и кражба на стоки от магазин за дрехи. Извършителите са задържани. Откраднатите вещи са иззети и предадени. Работата по досъдебните производства продължава. 
Констатирани са 11 нарушения, съставени са актове и фишове за нарушаване на ЗДвП. Съставени са 6 протокола за предупреждение за случаи на нарушаване на обществения ред.  

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Състоянието на малкия Виктор от Кабиле значително се подобрява
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!