Обратно към категорията

ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ГРОЗИ ЗАПОДОЗРЕНИЯТ ЗА ЗВЕРСТВОТО В СОТИРЯ

   

ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ГРОЗИ ЗАПОДОЗРЕНИЯТ ЗА ЗВЕРСТВОТО В СОТИРЯ

Мартин Трифонов, основен заподозрян за зверското убийство и изнасилване на 7-годишното момиченце в Сотиря, остава в болницата под охрана. Там се очаква от прокуратурата да му бъдат повдигнати обвинения и да променят мярката за задържането му.

На 21-годишният мъж ще бъдат повдигнати обвинения за блудство с малолетна, изнасилване на малолетна, както и за убийство по особено жесток за жертвата начин. Това може да отведе Мартин в затвора доживотно, без право на замяна, научи 999 от свои източници.

Междувременно стана ясно, че близо 500 души от редица държавни структури и доброволци се включиха в издирването на предполагаемия нaсилник. Властите все още не са оповестили средствата, които са похарчени в почти 24-часовата операция – средства, които ще бъдат платени от всички данъкоплатци. 

Жителите на село Сотиря заявиха, че подобни зверства могат да бъдат предотвратени, ако има превантивна дейност на органите на реда и специалисти. Мартин Трифонов е добре познат на полицията и съдебната система. Профилът му е ясен за всички, но липсва превенция, твърдят местни пред 999.

Кметът на селото Димчо Георгиев съобщи пред Нова, че кметството и ръководството на община Сливен имат възможност да подпомогнат финансово семейството на малкото момиченце, което трябваше да е в първи клас тази година.

Екип 999
Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Христина Костадинова 17.08.2019 08:56

Не мога да намеря точните думи, с които да коментирам това зверство! Причината според мен е безделието на младите хора и липсата на превантивни мерки от страна на ПОЛИЦИЯТА.Навремето имаше квартален полицай и се знаеше, къде какво става! Днес има полиция, но тя действа като на пожар, гаси и чака друг да избухне, за да го потуши! Така не става...Измета на обществото, трябва да бъде въдворено, на тъмно, за да има спокоен живот за останалите! За този изрод, само доживотен затвор и нищо друго...!!!


Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

БАБА ДОРА ОТ ШАРКОВО, ВЪВ ВИДЕО НА РАДИО 999, ДОСТИГНАЛО ДО МИЛИОНИ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!