Обратно към категорията

Над 130 договора за продажба на електрическа енергия сключи сливенският офис на Електрохолд

Добавено на: 30.11.2022 15:03
   

/платено съдържание/

Финансовата стабилност и индивидуалният подход са предпочитани от клиентите

СЛИВЕН, 30.11.2022 г. Над 130 договора за продажба на електрическа енергия сключи сливенският офис на Електрохолд, който официално беше открит в края на октомври. Сключени са и първите договори за покупка на енергия от възобновяеми източници.

Вече доставяме електрическа енергия на едни от най-големите фирми в областта, включително на общината“, казва Лъчезар Темелков, регионален търговски представител на Електрохолд. „Фирмите ни предпочитат, защото работим гъвкаво и бързо, предлагаме индивидуални решения съобразени с нуждите на всеки бизнес, независимо дали е голям или е малък. Фактът, че сме част от семейството на Еврохолд ни осигурява финансова стабилност и ни позволява да не събираме авансови плащания, което високо се цени от клиентите“, допълва г-н Темелков, отчитайки първия месец от дейността на офиса.

Офисът на Електрохолд в Сливен се намира непосредствено до офиса на застрахователното дружество Евроинс България АД, част от Евроинс Иншурънс Груп АД (ЕИГ) и Еврохолд. В офиса се предлага пълната гама електроенергийни услуги, които предоставят на корпоративни клиенти дъщерните дружества Електрохолд Продажби и Електрохолд Трейд.

Електроенергийната група Електрохолд е част от най-големия публичен холдинг в страната - Еврохолд. Офисът в Сливен е първият ѝ офис извън Западна България, където компанията доставя електроенергия до близо 3 млн. души, а дъщерната ЕРМ Запад поддържа най-голямата електроразпределителна мрежа в страната (с обща дължина над 58 000 км). Електрохолд вече има представителства във Варна, Ямбол и Шумен. Повече информация: https://electrohold.bg/bg/partnori/.

Пресцентър на Електрохолд


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!