Обратно към категорията

Общината извърши ремонт на Центъра за подкрепа за личностно развитие-Детски комплекс - Сливен

Добавено на: 08.07.2022 16:05
   

Приключи частичният ремонт на сградата на Центъра за подкрепа за личностно развитие-Детски комплекс – Сливен. За това съобщиха от Дирекция „Общинска инфраструктура“. Строително-монтажните работи включваха освежаване на дограмата, изкърпване на мазилката по фасадите, боядисване, включително, на отделните елементи.

„Целта ни беше да освежим външния облик на сградата. Тя има своята дълга история и е сред разпознаваемите обекти в града. Много от децата и учениците прекарват там част от времето си в извънкласни дейности“, коментира кметът Стефан Радев. Ремонтните дейности са извършени по договор и в определения срок. Средствата са осигурени от Община Сливен.

Център за подкрепа за личностно развитие-Детски комплекс - Сливен е част от системата на образованието. Той осъществява общинската политика за осигуряване на обща подкрепа за личностно развитие на деца и ученици от 5 до 18-годишна възраст в община Сливен. Към момента в него се обучават деца от сливенски училища и детски градини, разпределени в школи в областта на науката, изкуството и спорта. Центърът е организатор и домакин на национални конкурси и изяви по интереси на деца и ученици в общински и регионални конкурси и състезания.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!