Обратно към категорията

Предвижда се изграждане на стена за катерене в спортна зала „Асеновец“ в Сливен

   

Предвижда се изграждане на стена за катерене в спортна зала „Асеновец“ в Сливен

Предвижда се изграждане на стена за катерене в спортна зала „Асеновец“. Това стана ясно след като кметът Стефан Радев направи инспекция на ремонта на комплекса. При проверката той установи, че дейностите вървят по график. Ремонтът стартира на 22 април, като предвиденият срок за неговото финализиране е 205 календарни дни.  
 
„Асеновец“ разполага със зали по бокс и волейбол, които ще бъдат изцяло обновени, като в залата по волейбол ще могат де се провеждат състезания по тенис на корт на закрито. Външните стени ще бъдат топлоизолирани. Поставя се хидро и топлоизолация на покрива, ламаринена обшивка и гръмоотвод. Вътрешната отоплителна система ще бъде подменена. Залата ще разполага и със вградена система за климатизация и вентилация, както и соларна система за битово горещо водоснабдяване. Предвижда се подовата настилка да бъде от винил. Ще бъдат ремонтирани и вътрешните помещения със санитарни възли. Средствата за цялостното обновяване на залата са осигурени от българското правителство.
 
Залата не е ремонтираната от построяването й през 1971 година. От началото на мандата ръководството на общината работи в подкрепа на сливенския спорт и ремонтните дейности са част от политиката на кмета Стефан Радев за осигуряване на по-добри условия за спортистите и техните треньори.

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#2 Стамен 14.08.2019 08:27

Продажна медия. Ако изобщо може за такива фалшиви сайтове да се нарекат медии.

 

 

#1 B2 13.08.2019 12:43

То бива бива,ама вашето на нищо не прилича. Вие сливенска медия,ли сте? ЯМБОЛ откога направи това,но понеже сте срещу кмета,не го отразихте. Вие ,независимо какво отношение имате към Славов ,трябва да сте обективни. Иначе се превръщате в едно нищо. Не съм от ГЕРБ,нито на хранилка някъде. Финансово съм независим. Боря се за истина само.


Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Проверка на прокуратурата не посочи виновни за натровените ученици в Дражево
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!