Обратно към категорията

Приключи ремонтът на покрива на кметството в село Селиминово

Добавено на: 16.12.2022 14:06
   

Община Сливен продължава ремонтните дейности по обществени сгради в малките населени места. За приключил ремонт на покрива на сградата на кметството в село Селиминово, съобщиха от Дирекция „Общинска инфраструктура“. Направено е ново покривно покритие от РVС мембрана по покривна плоча, бордове и козирка над входа за сградата. Подменени са част от елементите и обшивката от поцинкована ламарина по бордове. Ремонтирани и измазани са всичките 10 комина. Монтирани са нови водосточни тръби по западна фасада на сградата. Изградена е нова гръмоотводна инсталация с мълниеприемник с активна глава. В общите части на сградата са подменени неработещите осветителни тела.

От общинската дирекция посочват още, че ремонтните дейности са изпълнени в предвидените в договора с фирмата- изпълнител срокове. Те възлизат на над 59 хил. лв.

В Селиминово Общината ремонтира наскоро и централния площад. Строително-монтажни дейности бяха извършени и на покрива на сграда в село Панаретовци, в която се помещават кметството и читалището. С общински средства бе ремонтиран и покривът на кметството в село Средорек.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Поставиха паметна плоча и кръстиха площад на името на певицата Елена Граматикова
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!