Обратно към категорията

Сливенските пожарникари са помогнали за извеждане на лежащо болна жена

Добавено на: 01.10.2019 11:04
   

На  30 септември в 17,38 часа е получен сигнал за пожар в стопански двор в село Червенаково. На място са изпратени два екипа на РСПБЗН-Твърдица и един екип на РСПБЗН-Сливен. Произшествието е локализирано в 19,10 часа, ликвидирано е в 02,00 часа на 1 октомври. На място е оставен един дежурен екип. Изгорели са 900 бали със сено и люцерна. Спасени са 150 бали и 3 сгради. Причините за пожара са в процес на установяване.

 

Екип на РСПБЗН-Сливен е оказал съдействие при извеждането на лежащо болна 86-годишна жена от жилище на бул.“Хаджи Димитър“ в град Сливен. На 30 септември в 14,38 часа дежурен екип реагира на сигнал от съсед, че лежащо болна 86-годишна жена не отговаря на обажданията му. Пожарникарите са проникнали в апартамента през терасата и са отключили входната вратата за достъп на екипа на ЦСМП-Сливен. След извършения преглед на място жената е свалена от екипа до линейката.

 

Екипи на регионалните служби ПБЗН в Сливен, Нова Загора и Твърдица са гасили 6 пожара, възникнали в сухи треви и отпадъци. Пожарите са ликвидирани,  без да причинят преки материални щети.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Състоянието на малкия Виктор от Кабиле значително се подобрява
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!