Обратно към категорията

Без електричество по няколко часа на ден, заради ремонти

Добавено на: 16.04.2021 09:13
   

Днес предстоят планови ремонтни дейности на мрежата на Електроенергийния системен оператор в Ямбол – на Околовръстен път Юг и ул. „Клокотница“, както и в селата Кабиле, Хаджидимитрово и Дражево. Електрозахранването там ще бъде прекъснато от 15 до 16 часа.

В неделя, 18 април, от 9 до 12 часа ще има прекъсвания на електрозахранването в Ямбол – в централна градска част, на ул. „Жорж Папазов“, кв. „Златен рог“ и кв. „Каргон“.

Ремонтните дейности от страна на Електроенергийния системен оператор в тези райони ще продължат и през следващите дни. По тази причина електрозахранването в понеделник в квартал „Каргона“, централна градска част, к-с „Златен рог“ и на ул. „Жорж Папазов“ ще бъде прекъснато от 15 до 17 часа. Пак в същия часови диапазон прекъсвания на тока на 20 април ще има в квартал „Каргон“, на площад „Освобождение“ и ул. „Панайот Хитов“, а на 21 април, освен в тези три района, ток от 15 до 17 часа няма да има и в к-с „Златен рог“.

В понеделник, 19 април, прекъсвания на тока ще има от 7 до 8 часа сутринта и в село Кукорево, както и в „Ормана“ и селата Веселиново и Завой.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

60 години любов, разбирателство и подкрепа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!