Обратно към категорията

Благотворителен концерт за деветия рожден ден на Дневен център "Св. Франциск" - Веселиново

Добавено на: 26.10.2022 17:11
   

С благотворителен концерт отпразнува своя девети рожден ден Дневният център за пълнолетни лица с увреждания „Св. Франциск“ с. Веселиново.

В салона на читалището в с. Калчево се събраха потребители на услугата, техни близки и приятели, за да споделят с тях празника.

Заместник-кметът на община „Тунджа“ Татяна Стоева поздрави потребителите и социалните работници в Дневния център, с поздрав към тях се обърна и кметът на с. Калчево Петрана Георгиева.

Богата програма на самодейци от Ямбол и от община „Тунджа“ зарадва момчетата и момичетата от „Св. Франциск“, които се забавляваха искрено на всяко изпълнение.

На сцената се изявиха различни формации на Танцов състав „Радика“ към НЧ „Умение-2003“ гр. Ямбол, Певческа група към Пенсионерски клуб с. Дражево, Певческа група към Пенсионерски клуб с. Калчево, Танцов състав „Детелини“ с. Стара река и певицата Генка Илиева.

Специален музикален поздрав към своите приятели бяха подготвили потребителите от Дневен център за пълнолетни лица с увреждания към Фондация „Милосърдие“ гр. Сливен.

Накрая на сцената излязоха и самите рожденици – потребителите на Дневния център, които изпълниха песента „Приятелството се подарява“ и заредиха с доброто си настроение и усмивките си всички, а на хороводната китка на Генка Илиева се извиха кръшни хора.

Празникът продължи с торта и свещи и с почерпка за всички, за да остане у тях незабравим спомен за рождения ден.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Продължава облагородяването на Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!