Обратно към категорията

Да помогнем на 18-месечната Рали!

   

Да помогнем на 18-месечната Рали!

18-месечната Рали от Варна се нуждае спешно от средства, за да оздравее и да живее пълноценно. Родителите на детето се обръщат към всички добри хора, които имат желание и възможност да помогнат.
 
"Заболяването (Синдром на Лий) на нашата прекрасна дъщеричка е изключително рядко, поради което клиничният опит на лекарите в България е много ограничен. Поради това се налага да търсим специалисти, които да следят състоянието на Рали извън страната. Спрели сме се на педиатрична болница Bambino Gesu в Италия, където има лекари, специализирани в това заболяване. 
 
В същата болница ще се проведат и клинични тестове с експериментално лекарство EPI 743, за които сме подали документите на Рали и очакваме одобрение за участие. Този медикамент няма да я излекува, но клиничните тестове до момента показват, че има потенциала да спира/забавя прогреса на болестта, а дори и да се наблюдават подобрения в различни аспекти. 
 
В допълнение, с цел да възстановим част от загубената мозъчна тъкан, планираме да проведем терапия със стволови клетки в Liv Hospital, Истанбул. Получихме оферта от проф. Ердал Карайоз за 6 процедури по 9000$ или общо 54 000$. 
 
Физиотерапията е неизменна част от грижите за Рали, затова планираме да проведем такава в медицински център Adeli, Словакия. Това ще ни струва около 5000 евро. 
Състоянието на Рали в момента е стабилно и при нея все още не се наблюдават много от типичните за децата с това заболяване усложнения. Това ни дава надежда и ни кара да вярваме, че нашето слънчице има реален шанс за подобрение – да започне да седи, да проходи, да проговори, да се развива подобно на останалите деца. 
 
За всичко това са ни необходими много средства и вашата помощ.
 
Дарителска сметка (лева): BG57STSA93000025733552
BIC:STSABGSF
Титуляр: Ралица Николаева Николаева
Банка ДСК
PayPal account n.nikolaev86@gmail.com
Телефон за контакт: 0894989758 (Изабел Николаева)

 
Благодарим ви за подкрепата!"


*може да се свържете с родителите на Рали и във фейсбук:
 
 
 
 
 
 Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!