Обратно към категорията

Интерактивно семейно занимание „Здравей, слънчево лято“ в тунджански села

Добавено на: 17.07.2022 12:00
   

На прага на лятната ваканция и предстоящите летни емоции на 14 и 15 юли се проведоха редица празници, обединени в рамките на интерактивно семейно занимание под общото мото „Здравей, слънчево лято“ в селата Скалица, Ботево и Бояджик, община „Тунджа“. Организатор на интерактивното семейно занимание с деца и родители, е екипът на Общностен център за деца и семейства - с. Козарево по проект „Желани пространства" - Комплексен модел на интегрирани услуги за ранно детско развитие и социално включване в малките населени места", финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" 2014-2020. Проявите се проведоха съвместно с ДГ „Звездица“ с. Скалица и изнесените филиали в селата Ботево и Бояджик, община „Тунджа“.

Участие взеха деца и родители, потребители на услугите по проекта от селата Скалица, Бояджик и Ботево, както и учители и възпитатели от детските градини.

Емоционалните празници започнаха с програма от стихчета, песни и танци, подготвени от децата под ръководството на учителите и възпитателите. След прекрасните изпълнения на децата, специалистите от Общностния център за деца и семейства, организираха забавни арт занимания и спортни игри - като дърпане на въже и надбягване с препятствия, най-големи забавления предизвика играта „Мини в ритъма на танца под въжето“.

Екипът на общностния център беше подготвил за децата плодове и лакомства, за да възстановят сили след щурите игри и тениска с логото на проекта.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!