Обратно към категорията

Кръгла маса по проект в Община "Тунджа" днес

Добавено на: 17.11.2022 09:53
   

 „Създаване, развитие и популяризиране на регионална колективна марка на територията на МИГ-Тунджа, основана на местната идентичност“

Община „Тунджа“ е в процес на изпълнение на проект „Създаване, развитие и популяризиране на регионална колективна марка на територията на МИГ-Тунджа, основана на местната идентичност“, административен договор  № BG06RDNP001-19.218-0001-C01/17.11.2021,за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по ПРСР 2014-2020,съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, подмярка 19.2 „ Прилагане на операции в рамките на стратегии за водено от  общностите местно развитие”.

Основната цел на проекта е да бъде формулиран и приложен комплексен и интегриран механизъм за устойчиво развитие, в центъра на който са локалните специфики и дадености на територията на МИГ-Тунджа, чрез създаване и утвърждаване на териториален бранд - колективна марка, основана на местната идентичност. Тази марка ще създаде доверие, разпознаваемост и гаранция за качество, чрез сертифициране на обекти, продукти, услуги и туристически атракции от територията на МИГ-Тунджа.

Първата дейност от изпълнението на проекта е провеждане на кръгла маса с местни партньори от публичния, стопанския и нестопанския сектор, за информиране и дискусия относно ползите от създаване и прилагане на регионална колективна марка.

 

Кръглата маса ще се проведе на 17.11.2022 /Четвъртък/, в зрителната залата на село Калчево, Община Тунджа, от 10.30 часа.

Община „Тунджа“ кани всички заинтересовани представители от публичния, стопанския и нестопанския сектор, да се включват в Кръглата Маса, за да се запознаят с проекта и да се включат в дискусия относно ползите от създаване и прилагане на такава колективна марка.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

CRESPO и DANNY ПРЕДСТАВЯТ ПЕСЕНТА СИ "ЗАВОЕВАТЕЛ" ПРЕД 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!