Обратно към категорията

Над тридесет души и техника се включиха в почистването на сметище край с. Роза

Добавено на: 28.01.2024 17:52
   
Десетки чували с боклук бяха събрани и изхвърлени от розенското сметище
Над тридесет души и техника се включиха в почистването на розенското сметище по инициатива на Кметство – село Роза, Община „Тунджа“ и Сдружение "Роза-2022". В нея се включиха жители на село Роза, кметът на селото Енчо Йоргов, общинската администрация, начело с кмета Станчо Ставрев и общинските съветници Стелиян Славов и Красимир Георгиев.
Само за час бе напълнен камиона, в който бе събиран боклука. Сред отпадъците бяха намерени редица чудати предмети, като запечатани букрани с туршия, части от компютри, дюшеци, неотворени безалкохолни напитки, големи пластмаси и други.
Отправяме призив към всички жители на село Роза, както и минаващите през селото, да преустановят изхвърлянето на отпадъци на това сметище. В бъдеще ще бъдят поставени камери на място, за да бъдат виждани нарушителите. Мястото, на което живеем трябва да бъде чисто, защото така е правилно!
Идеята на Община „Тунджа“ е в бъдеще да бъдат осъществени редица подобни инициативи и в други населени места на общината, за да бъде прекратена порочната практика с безразборното изхвърляне на боклук.

Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

БАБА ДОРА ОТ ШАРКОВО, ВЪВ ВИДЕО НА РАДИО 999, ДОСТИГНАЛО ДО МИЛИОНИ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!