Обратно към категорията

Наградиха първенците от спортните състезания в Болярово

Добавено на: 24.10.2020 11:20
Снимки: Община Болярово
   

С много емоции преминаха спортните надпревари за ученици и деца в Болярово, посветени на храмовия празник на града – Димитровден. На тържествена церемония вчера в СУ „Д-р Петър Берон“ бяха връчени и наградите на първенците.

В спринта награда за първо място получиха второкласникът Митко Колев, първокласничката Даниела Колева, третокласникът Димитър Петков, четвъртокласничката Албена Христова и седмокласниците Живко Иванов и Албена Сашева.

На второ място се класираха Асен Ганков и Станислава Гочева от първи клас, Димитър Илиев от трети клас, четвъртокласничката Никол Ненова, Лилия Николаева от пети клас и Йосиф Николаев от седми клас.

Награди за трето място в спринта получиха първокласникът Божил Иванов, второкласничката Божидара Бойкова, третокласничката Христина Гочева, четвъртокласникът Камен Димитров, шестокласничката Дафинка Панайотова и седмокласникът Иван Иванов.

В щафетата 4х4 на пъров място се класира отборът на осмокласниците, на второ и трето са съответно отборите на 7 и на 6 класове.

На народна топка първокласниците успяха да преборят успешно второкласниците и получиха първото място. Първенци в състезанието между 3 и 4 клас са по-големите.  

Първото място от състезанието по блитбол е за отбора „Балканчета“, подгласници са им „Вълците“.

На петанк първенци в различните възрастови групи са отборът на Мария Сашева, отбор „Симба“ и отбор „Снежанка и шестте джуджета“. На второ място се класираха съперниците им – отборът на Станислава Петрова, отбор „Тигър“ и отбор „Седемте вълчета“.

Бяха връчени и индивидуални награди за най-добрите състезатели по петанк. На първо място е петокласничката Айше Заидова, неин подгласник е деветокласникът Радимир Палов. На трето и четвърто място се класираха сестрите Редване Лютфиева и Рабие Лютфиева.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Трагедия в село Недялско
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!