Обратно към категорията

Нов младежки клуб отвори врати в село Маленово

Добавено на: 25.09.2019 10:52
   

На нова придобивка се радват децата и младите хора от с.Маленово. Общината насочи финансов ресурс за обновление на сграда в селото и преобразуването й в младежки дом с подходящо оборудване. Лично Атанас Киров, кмет на общината,който беше гост на селото заедно с Роска Стойкова, секретар и Димчо Стойков, общински съветник, откри новия клуб с пожелание той да се използва пълноценно, да се превърне в любимо място за жители и гости на Маленово.

„Щастлив съм, че мога да срежа лентата на младежки дом в Маленово!“, каза той припомняйки, че след поредица откриване на пенсионерски клубове в общината, единствено от Маленово е настойчивостта за младежки клуб. „Този факт ни зарадва и затова с голямо удоволствие дадохме ход на изпълнението.“допълни г-н Киров с препоръка към новите домакини да използват базата активно и да се грижат за нея.

В отговор на това млади таланти и самодейци от селото представиха една богата фолклорна програма. Мария Димитрова, кмет на Маленово, изрази всеобщата признателност към общинското ръководство и кмета Атанас Киров за вниманието, за да се стигне до изпълнението на една отколешна мечта. Не липсваха благодарности към строителите както и послание към младите да се събират в клуба за обсъждане и реализация на различни идеи, да се забавляват и да се превърне залата в център на идейно-развлекателна, информационна и просветна дейност.
Откриването на новата придобивка стана в деня на селския събор, което предизвика допълнителен интерес от страна на жители и гости от други селища. Всеобщо беше както одобрението, така и радостта от събитието.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!