Обратно към категорията

Община Ямбол откупи картини на ямболски художници. Всеки, който също иска да ги подкрепи, може да го направи в ХГ "Жорж Папазов"

Добавено на: 29.07.2021 12:34
   

Община Ямбол откупи картини на талантливи местни художници. Повод за инициативата на общинското ръководство е желанието им да подкрепят усилията на ямболските автори.

Картините са част от творбите, които бяха изложени на шестнадесетото поредно издание на изложба „Светлината“.

Експозицията е изключително интересна и представя цялото разнообразие и многопосочност в художествените проявления на ямболските артисти.

Всеки, който иска да види всички творби, може да го направи в Художествена галерия "Жорж Папазов" - Ямбол. Картините или малките пластики са чудесен подарък за специален повод - сватба, рожден ден, годишнина, пенсиониране, завършване. Освен това биха могли да бъдат и красива украса за дома или офиса. Творбата може да направи една малка стая да изглежда по-голяма, а голямата стая – по-уютна.

Всеки жест на подкрепа в тези трудни за местните ни творци дни, ще бъде оценен от ямболските художници.

Община Ямбол предварително благодари на всички, които ще застанат зад тази добра кауза и ще откупят картина или пластика. Стойността на седемте произведения закупени от Община Ямбол е в размер на 2000 лв. Те ще бъдат използвани за подаръци на ямболски деца, които имат успехи в сферата, в която се развиват.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!