Обратно към категорията

Огнеборците се подготвят за професионалния си празник

Добавено на: 10.09.2020 13:53
Снимки: Фейсбук Пожарна Ямбол
   

Регионалната дирекция по пожарна безопасност и защита на населението в Ямбол открива своя фен-страница във фейсбук. Тя ще бъде представена официално на 14 септември, когато е и професионалният празник на служителите от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ към - МВР.

От 14-ти до 18-ти септември предстои традиционното провеждане на „Седмица на пожарната безопасност“.

По този повод ямболската регионална дирекция е планирала провеждането на дни на отворени врати и открити телефонни линии в участъците си в Ямбол, Стралджа, Болярово и Елхово, демонстрации на гасене на пожари и спасяване на хора в Ямбол и в читалище „Просвета“-Стралджа, занятия в детска градина „Червената шапчица“ в Ямбол и в детска градина „Надежда“ в Елхово, турнир по тенис на маса между огнеборците. На 18 септември ще се проведе и областният етап на конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата“.

Наситена с прояви ще е и предстоящата седмица за Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Сливен. На 14 септември там организират тържествено събрание на огнеборците. Деца от групи за предучилищна подготовка от детски градини в гр. Сливен ще станат свидетели на демонстративно занятие в двора на районната служба на 16 септември. Занятия с деца, срещи с пенсионери, дни на отворените врати и други прояви са планирани в Седмицата за пожарна безопасност в Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица. Огнеборците ще почетат и своите колеги, загинали през годините при изпълнение на служебния си дълг.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Благотворително: Вики отива на рехабилитация в Турция
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!