Обратно към категорията

Откриват нов клуб по спортна акробатика, на 23 октомври, в зала „Диана“

Добавено на: 20.10.2022 12:32
   

На 23 октомври, неделя, от 11:00 ч., с Ден на отворените врати за акробатиката, в зала "Диана", стартира своята дейност най-новият спортен клуб в града ни - Клуб по спортна акробатика „Керязов“ Ямбол.

На събитието ще присъстват заместник-кметът на Ямбол и вдъхновител за възстановяването на спортната акробатика в града - Енчо Керязов, както и Недко Костадинов - генерален секретар на Българска федерация по спортна акробатика.

Община Ямбол, заедно с учредителите на клуба, канят в култовата зала по акробатика на зала "Диана" всички деца и техните родители, които искат да се запознаят с този красив спорт. Там ще бъде и треньорският екип, който започва да води заниманията с подготвителните групи под методическото ръководство на създателя на Ямболската акробатична школа Димитър Плочев.

Със създаването на този нов клуб по спортна акробатика се възстановява знаков за Ямбол спорт, донесъл световна слава с шампионските титли на Боянка Ангелова, Димитър Минчев -Йогата, Маргарита Моллова и целия звезден отбор на заслужилия треньор по акробатика Димитър Плочев.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Интервю с баба Дора от с. Шарково
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!