Обратно към категорията

Поетът Недялко Йорданов - специален гост на премиерата на романа в стихове "Острови в душата" в Ямбол

Добавено на: 11.10.2023 14:38
   

Поетът Недялко Йорданов ще бъде специален гост на премиерата на романа в стихове „Острови в душата“ на 17 октомври в ямболския Безистен от 17:30 часа. Автор на книгата е родената в Ямбол писателка Мария Панайотова.

Авторката е носителка на редица награди, сред които златна купа за поезия, първи награда от международния конкурс в Анкона, Италия, от националния конкурс „Ерато”, наградата на Съюза на българските писатели за детска литература за предпоследната й книга „Дневникът на един беладжия“ (2021 г.), както и на специална награда от поетичния конкурс в памет на поета Йордан Кръчмаров "Сол за живите" (2023 г.).

Срещата в Безистена на 17 октомври предоставя възможност на любителите на литературата да се насладят на творчеството на Мария Панайотова и да чуят мнението на любимия на поколения българи поет Недялко Йорданов за нейната нова книга "Острови в душата".

Премиерата на романа е едно от многото културни събития, които Община Ямбол организира, за да подкрепи и насърчи творчеството на талантливите местни автори.

Община Ямбол отправя покана към всички любители на книгите да присъстват на премиерата.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ветеринари влязоха във фермата на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!