Обратно към категорията

Последно за мандата заседание на Общински съвет „Тунджа“ на 27 септември

Добавено на: 22.09.2023 09:49
   

Общински съвет „Тунджа“ се събира на 27 септември на LXI-о редовно заседание. 22 теми са включени за обсъждане в последната сесия на съветниците в мандат 2019 – 2023 година.

По-голямата част от заседанието е посветено на въпроси, свързани с управлението и стопанисването на общинската собственост.

Още в началото Съветът ще гласува промени в Годишната програма за управление и разпореждане с имотите общинска собственост за 2023 година. Даване на съгласие за партньорство при кандидатстване с Концепция „Интегрирани инвестиции в новото поколение - за образовани, активни и работещи в региона млади хора“ и при кандидатстване с Концепция „Интегрирани инвестиции в зелена градска среда, устойчива мобилност и подобряване на достъпността за развитие на региона“ по  Програма „Развитие на регионите 2021 – 2027" са други две от темите. Съветниците следва да одобрят кандидати за съдебни заседатели в Районния и Окръжния съд в Ямбол и да изберат времнно изпълняващ длъжността Кмет на Община „Тунджа“, както и временно изпълняващи функциите кметове на кметства. 
Заседанията на постоянните комисии са насрочени за 25 септември. Последното заседание на Общински съвет „Тунджа“ ще се проведе в зала „Иван Попов“ в Дома на науката и техниката в Ямбол от 10.00 часа на 27 септември.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!