Обратно към категорията

Предстоящи събития в Община "Тунджа"

Добавено на: 26.09.2024 14:57
   

На 27 и 28 септември в село Чарган ще се проведе храмов празник. На 27 септември от 17:00 ч. в храм „Свето въздвижение на креста“ митрополит Арсений ще отслужи Молебен за благополучие и здраве. Празникът ще продължи с концерт на формация „Тунджа“ с певиците Полина Стефанова и Галя Гильова. В съботната вечер концерт ще изнесе оркестър „Нашенци“ с певиците Катя Георгиева и Николина Савова, като и гост-солист Галин Ангелов. Училищният двор ще се превърне в главно действащо място на сбора, като ще има обособени зони за удобство на всички. Целта на организаторите е да пренесат гостите в една по-различна и празнична атмосфера.

Фолклорен празник „Робовци“ по повод събора на село Робово, ще се проведе на 28 септември 2024 г. (събота) от 16:00 ч. В празничната програма ще участват самодейни състави от Община „Тунджа“, Фолклорен ансамбъл „Тунджа“, както и със специалното участие на народната певица Жечка Сланинкова.

На 29 септември в Народно читалище „Светлина-1929“ в село Роза ще звучи модерна музика с елементи на фолклор от групата 4EtNo. „Съхрани това, което се е съхранило“ е девизът на групата 4EtNo, която ще забавлява жителите и гостите на село Роза на 29 септември, от 18:00 часа, в залата на читалището. Младите музиканти от 4EtNo описват стила на групата като модерен с елементи на фолклор и авторска музика. Заповядайте в село Роза, за да се насладите на една различна музикална вечер.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!