Обратно към категорията

Продължават ремонтните дейности в Бояджик

Добавено на: 09.07.2020 16:07
   

Продължава строителството на двата големи обекта в Бояджик, стана ясно на редовния брифинг на кмета на община „Тунджа“ Георги Георгиев и на неговия екип. Това е първи етап на спортния комплекс в Бояджик и подмяната на водопровода на главната улица. Подмяната на водопровода ще приключи до края на тази седмица, за да се даде фронт за основния ремонт на главната улица, който ще се финансира по проект, финансиран от Програмата за развитие на селските райони.

Фирмата изпълнител на дейностите за ремонта на спортния комплекс е поискала анексиране на договора, след проверка за обективността му, то може да бъде удовлетворено, уточни Георги Георгиев.

Надеждите на тунджанския кмет са до две седмици да стартират и реалните строителни дейности по европейския проект за ремонт на улици в Бояджик, Роза и Веселиново.

През тази седмица общината ще предаде три обекта на изпълнителите – отводнителен канал по улица в Чарган, основен ремонт на покрива на читалището в Завой и основен ремонт на кметската сграда на Миладиновци.

Вече е приключен като обект отводнителна канавка в с. Кабиле, до две седмици ще започне асфалтирането на улица в Симеоново.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!