Обратно към категорията

Проведе се среща за старта на организационната подготовка за изборите

Добавено на: 08.03.2021 11:05
   

Първа от поредица работни срещи на тема организационно-техническа подготовка на Парламентарните избори на 4 април, се проведе в Областна администрация. Срещата между Областна администрация, ОД МВР Ямбол, РИК за 31 МИР Ямбол и Информационно обслужване бе водена от главния секретар на администрацията Павлина Пенева.

И тази година Областна администрация ще наеме залата на Спортна зала „Диана“ за изборната нощ. Там ще бъдат приемани изборните протоколи. Именно организацията по приемане на секционните протоколи от СИК към РИК бе основна тема на обсъждане на срещата. Освен всичко друго, тази година организацията и провеждането на приемането и обработването на секционните протоколи трябва да се извършва при спазване на противоепидемичните мерки, свързани с COVID 19. В тази връзка се обсъждат възможностите по отношение на пропускателния режим в залата, отстоянияа между хората в залата, разположението на работните места за членовете на РИК и Информационно обслужване.

По темата за безопасното и безпроблемно приемане на секционните протоколи и организация на изборния ден предстоят още работни срещи и с организационно-техническите екипи на общините в областта.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!