Обратно към категорията

Първа копка на проект „Retail Park Yambol“

Добавено на: 19.02.2020 16:53
   

На 20 февруари, четвъртък, на улица „Битоля“ №37 в Ямбол ще бъде направена първа копка по проекта „RETAIL PARK YAMBOL". Началният час на церемонията е 11:00 ч. Водосвет за освещаване на мястото ще бъде отслужен от Сливенския митрополит Негово Високопреосвещенство Йоаникий.

На събитието ще присъстват кметът на Ямбол Валентин Ревански и областният управител Димитър Иванов. Гости ще бъдат и представители на известни брандове.

RETAIL PARK YAMBOL ще бъде изграден в централната градска част на Ямбол в непосредствена близост до река Тунджа. Новопроектираният търговски център и новоизграждащият се мост, който ще свързва комплекса с главната транспортна артерия на града  - „Крайречен Булевард“, е инвестиция наситена с множество функции.

Новоизграденият мост ще осигурява удобен достъп до търговския обект, провеждайки товарен и автобусен транспорт, велосипедно и пешеходно движение в двете посоки. Комплексът ще бъде достъпен от три страни през входове, обезпечени с бариери. RETAIL PARK YAMBOL ще бъде изграден на площ от 33 592 кв. м.

Инвестицията е за над 12 милиона лева. Инвеститорите обещават откриване на над 200 нови работни места.


Маркери: Ямбол, retail, park, yambol, копка

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Интервю с баба Дора от с. Шарково
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!