Обратно към категорията

Валентин Ревански избра личното видеобръщение, вместо показни пресконференции, за да обяви кандидатурата си за кмет

Добавено на: 19.09.2019 08:47
   

Вместо показни пресконференции и шумни демонстрации, Валентин Ревански избра чрез лично видеообръщение в собствения си профил в социалните мрежи да обяви кандидатурата си за кмет на Ямбол. Всъщност той бе дал обещание, още преди месеци, пред своите приятели и последователи, че ще информира първо тях за окончателното си решение дали ще се впусне в предизборната надпревара и сега го спази. 


В личното си видео Ревански заявява, че се кандидатира, защото: 


Ние, гражданите, трябва заедно да вземаме важните решения за управлението на Ямбол, след широко обществено обсъждане.
Не трябва да допускаме градът ни да става заложник на чужди интереси и еднолично управление.
Ние всички трябва да знаем как и за какво се харчат парите от данъците, които плащаме и защо постоянно някои от тях се увеличават.
Трябва да знаем защо се обръща малко внимание на кварталите в Ямбол.
Защото искам децата ни и хората в трудова възраст да остават тук!
Защото мога да създам подходящи условия за добра бизнес среда и зная как да се привлекат качествени инвеститори, създавайки по този начин повече работни места.
Защото не трябва корупцията да е най-влиятелното средство при вземане на решения в общината, а бюрокрацията, да се превръща в система за управление в нашия град!
Защото Ямбол от водещ град в образование, икономика и спорт сега е на едно последните места в България“.
Човекът, който заема поста на кмет трябва да бъде честен, отговорен, с гражданска позиция и близо до хората. Да се среща, да чува и решава проблемите на своите съграждани, казва Валентин Ревански и припомня: „Ние всички виждаме демонстративния начин, по който се извършват дейности в града ни, основно и само преди избори. И то с нашите пари - от данъците, които плащаме!“. 
Валентин Ревански ще участва в предстоящите избори като независим кандидат. 
„За да имаме листа за общински съветници, сме подкрепени от Партия „Пряка демокрация“. Това не ме прави партиен кандидат. Такъв не съм бил и няма да бъда!Това е законът и трябва да се съобразим с него“, казва още кандидатът за кмет на Ямбол. 
„Условия могат да поставят само гражданите на Ямбол, крайно време е всички да го разберат! Вярвам, че всеки, който иска промяна, трябва да се бори, да действа и да поеме своята отговорност!“, категоричен е Ревански. 

Той обяви, че всеки, който има желание може да посочи проблеми, да предложи решения, да ги подкрепи или да участва активно в кампанията им. 

Пресцентър


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!