Обратно към категорията

Валентин Ревански: Успехът, който постигнахме е общ. Благодаря ви!

Добавено на: 04.11.2019 09:32
   

При 100 процента обработени протоколи на СИК, изборите за кмет на Ямбол спечели Валентин Ревански, получил 61.92 на сто или 12 722 от подадените гласове. Това показват резултатите от втория тур на изборите, оповестени ОИК. Ревански бе подкрепен от партия "Пряка демокрация"
Опонентът му - Катя Георгиева, кандидат на коалиция "БСП за България", събира вота на 35.27 на сто от упражнилите правото си на вот, или 7247 гласа.

В графата "не подкрепям никого" са гласували 577 избиратели или 2.81 на сто.

Вторият тур от избора за местна власт приключи с 32.69 на сто избирателна активност или 20 845 души от имащите право на глас 63 768 граждани.

 

След като резултатите станаха ясни, Валентин Ревански се обърна към всички граждани на Ямбол:

"Позволете ми да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на всички граждани на Ямбол, които днес излязоха да гласуват и ни подкрепиха със своя глас!
На всички, които работиха по време на кампанията, на хората в щаба и техния ръководител, на доброволците, на всички хора които участваха и помагаха в нашите инициативи!
Благодаря на моето семейство, на съпругата и синът ми!
На всички, които останаха зад светлините на прожекторите и работиха за представянето на нашите действия през изминалия месец.
На всички, които бяха с нас от самото начало, когато започна всичко.

Успехът, който постигнахме е общ!
Защото обединява вашето доверие, искрена подкрепа и усилия! Защото вие сте нашият голям отбор, а аз съм част от него!
Признателен съм и на тези, които специално се върнаха в родния ни град, за упражнят правото си на вот, в името на общата ни кауза!

Днес, активното участие на ямболлии доказва вярата в промяната, която започнахме! Гласът ви ни дава сила да продължим да работим, за да оставим на децата, на внуците си град на промяна, град който идва от древността и отива в бъдещето.

Аз и моят екип осъзнаваме колко голяма отговорност сме поели и заставаме зад всичко, което сме казали, за да тръгне Ямбол към позитивната посока на развитие.
Неведнъж сме доказали, че сме хора на действията, а не на празните обещания. Ще работим за възраждане на диалога между институциите и хората, в партньорство с всеки, който иска да допринесе за доброто на нашия град! Ще подкрепяме и защитаваме с всички усилия и възможни средства и всеки един, който неуморно се труди за Ямбол!
Уверявам всички вас, граждани на Ямбол, че ресурсите на общината ще бъдат стопанисвани с грижа на добър стопанин и с мисъл за идните поколения.
Ще полагаме максимални усилия за реализиране на добрите идеи!

Не на последно място благодаря на всеки един, който упражни правото си на вот!
Кметът работи с отговорност към всички граждани, а сега най-важната съвместна работа предстои!"

 


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!