Обратно към категорията

Жители на община Болярово участваха в благотворителната кампания в помощ на болницата в Елхово (снимки)

Добавено на: 24.10.2019 00:20
   

За поредна година населението на община Болярово показа, че винаги има готовност и желание да се включи в благородна и добра кауза.

Жители на град Болярово, представители на бизнеса, децата от Детска градина „Здравец” и филиали град Болярово, потребителите в Защитено жилище за лица с умствена изостаналост в гр. Болярово, взеха участие в благотворителната кампания: „Да напълним голямото сърце на Елхово“. Кампанията бе за набиране на пластмасови капачки - от вода, безалкохолно, козметика, паста за зъби, перилни и почистващи препарати. Събраните пластмасови отпадъци ще бъдат предавани за рециклиране, а събраните средства ще бъдат предоставяни в полза на детското отделение на МБАЛ " Свети Иван Рилски" ЕООД - гр. Елхово - за закупуването на медицинска апаратура и ремонтни дейности. За целта всички будни граждани предприеха действия по събиране на пластмасови капачки, които бяха транспортирани до МБАЛ "Свети Иван Рилски" - гр. Елхово.

За желаещите да се включат в кампанията: капачките могат да бъдат предадени в специално изработено за тази цел сърце, което е поставено на видно място в двора на самата болница. Кампания е инициирана съвместно с ръководството на МБАЛ „Свети Иван Рилски“ – гр. Елхово и има за цел да покаже, че всички можем да обединим усилията си в името на здравето.

Можете да направите и парично дарение по следната банкова сметка:

МБАЛ " Свети Иван Рилски" ЕООД , гр. Елхово

IBAN: BG15STSA93000004465506

BIC: STSABGSF

Банка: ДСК ЕАД

Основание за дарението: Дарение за детското отделение.

Организаторите на кампанията изразяват сърдечна благодарност към благородните доброволни дарители. Тези хора са наистина с големи сърца и дават надежда на нашите деца – тези от общините Болярово и Елхово, които се лекуват и обгрижват в тази болница.

Пресцентър


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!