Обратно към категорията

Детските градини и яслите в страната подновяват работата си

Добавено на: 05.04.2021 10:21
   

Очаква се днес детските градини и яслите в страната да възобновят работата си. Според съобщение в Единния информационен портал, в област Силистра детските ясли и градини остават затворени до нормализиране на нивото на заболеваемост. Затворени ще останат и четири детски градини в община Свищов заради високия процент болни от Covid-19 педагози и помощник-възпитатели, коментират от БНР.

 Само днес пет ясли и 13 детски градини в Добрич ще останат затворени заради необходимата дезинфекция на помещенията след вчерашното гласуване там. На територията на Столичната община децата ще бъдат посрещнати при спазване на всички противоепидемични мерки, заяви за "Хоризонт" Иванка Харбалиева - директор на 99 детска градина "Брезичка":

 "Подсигурили сме посрещането на децата, имаме готови декларации, които родителите биха могли на място да попълнят, изпратени са им по мейлите и могат и вкъщи да ги попълнят. Децата ще бъдат посрещани от медицинско лице и се надяваме всичко да е наред. Очакваме децата да са не по-малко от 230-240 за работен ден".


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Проверка на прокуратурата не посочи виновни за натровените ученици в Дражево
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!