Обратно към категорията

Фондация „Енчо Керязов“ търси таланти за 11-та „Нощ на звездите“

Добавено на: 10.03.2022 13:11
Снимки: БНР
   

Фондация „Енчо Керязов“ започна нова кампания за издирване на деца таланти в сферата на спорта, образованието и изкуството. Приемането на кандидатури започна днес  (10 март) и щe приключи 20 дни по-късно - на 30 март. 

Основната мисия на фондацията е да насърчава и стимулира млади таланти в развитието на техния потенциал и да намира практики за съхраняване паметта за големите постижения на българското цирково съсловие през годините. 

Право на участие имат ученици, които са постигнали високи резултати и имат  отличия от световни, европейски и национални форуми – спортни състезания, фестивали по изкуства и олимпиади по образователни предмети /приоритетно комисията разглежда форуми и събития, включени в календара на Министерство на образованието и науката/.

Реглaментът и формулярите за кандидатстване могат да бъдат попълнени в сайта на фондацията http://enchokeryazov.org/ .

„Най-важното, което искам да напомня, е, че децата трябва да бъдат до 18 години, а кандидатурите им могат да се подават само и единствено от учители и треньори. Родителите нямат право да подават кандидатури. И тази година децата – кандидати ще бъдат оценявани от комисии, които ще отсеят по 10 полуфиналисти, а след това от тях ще изберат тримата финалисти. много е важно да се знае, че и тази година ще наградим талантливи деца с увреждания. Те също могат да кандидатстват", сподели  пред БНР патронът на фондацията Енчо Керязов.

Носителите на годишните  награди в съответните категории ще се обявят на тържествената церемония-спектакъл „Нощ на звездите” на 1 юни в Античния театър на Пловдив.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!