Обратно към категорията

Фотоизложба в Пловдив разказва историята на "Нощ на звездите"

Добавено на: 22.05.2022 11:07
   

Външна фотоизложба представя в Пловдив историята на „Нощ на звездите“ на фондация „Енчо Керязов“.

На площад "Римски стадион", който разделя на две главната улица, са поставени 26 табла с фотоси от изминалите години на "Нощ на звездите". Те ще бъдат там до 5 юни, съобщи Енчо Керязов.

Откриването на фотоизложбата бе съчетано с малък концерт на тромпетистката Здравка Василева и Юлиан Станчев - с класическа китара и кларинет, отличени в нашите Годишни награди през 2018, 2020 и 2021 година. Двамата възпитаника на НУМТИ „Добрин Петков“ направиха дует специално за фондацията. „Дойдоха приятели, ученици от НУМТИ "Добрин Петков" и Спортното училище, а концертът на Здравка и Юли присъедини към тях много хора, които бяха излезли на разходка в петък вечер“, разказа още заместник-кметът на Ямбол Енчо Керязов.

На 1 юни в в Античния театър в Пловдив ще се състои единадесетата „Нощ на звездите“. Благотворителният спектакъл на Фондация „Енчо Керязов“ отново ще връчи годишните си награди и ще даде изява на млади таланти в различни сфери – образование, изкуство, спорт. На сцената ще излязат над 250 артисти – обичани родни и световноизвестни творци.

За първи път звездната нощ ще има четирима водещи – едно от лицата на Пловдив Лили Бързева и актьорът Алекс Алексиев, като ще им партнират собствените им деца. „Това е още едно послание, защото искаме да покажем много силната емоционална връзка между родител и дете. Убеден съм, че публиката ще усети тази емоция“, добавя Керязов, който е баща на две момчета.

Българската публика отново ще се срещне с двама вече познати за нея световни артисти, благодарение на звездния спектакъл. Клоунът Хуш Ма-Хуш ще вдига „градуса на смеха“, а екстремният артист и носител на 22 световни рекорда на Гинес – Фреди Нок, ще покаже нов и още по-опасен номер. „Смея да твърдя, че изпълнението ще бъде уникално и няма друг човек в света, който би го направил, освен неповторимият Фреди Нок. Той отново ще премине по въже на 30-метрова височина над Античния театър, но този път няма да е с велосипед“, повдига леко завесата Енчо Керязов.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

CRESPO и DANNY ПРЕДСТАВЯТ ПЕСЕНТА СИ "ЗАВОЕВАТЕЛ" ПРЕД 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!