Обратно към категорията

"Гореща линия" в подкрепа на евакурани от Украйна българи

Добавено на: 25.02.2022 10:31
   

Съюзът за стопанска инициатива стана първата работодателска организация у нас, която се обърна към президента и правителството с готовност да съдейства за намирането на работни места на евакуираните от Украйна българи, за възможностите за предотвратяване на хуманитарна криза и подкрепа на държавните институции.

ССИ изрази в писмо до президента и министър-председателя готовността си във взаимодействие с ресорните министерства да ангажира своята мрежа от предприятия и браншови организации за съдействие за трудовата реализация и за по-нататъшното осигуряване на територията на страната на българи , евакуирани от Украйна.

ССИ предоставя на институциите пряка линия за комуникация, чрез която ще се осъществява насочването на българските емигранти от Украйна, спрямо техния професионален профил и квалификация и, от друга страна, мрежата от бизнеси – членове на Съюза.

Всички евакуирани от Украйна българи могат да се свържат със ССИ чрез “горещата линия” : human@ssibg.org. Там те могат да заявят желанието си за намиране на работа, своите знания, умения и професионален опит.

Със своите над 10 500 предприятия, близо 70 браншови организации и повече от сто общински организации ССИ се ангажира да реализира на трудовия пазар нуждаещите се украински българи.Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ЛИКЪТ НА БОТЕВ Е ИЗРИСУВАН НА СГРАДАТА НА ЧИТАЛИЩЕТО В СЕЛО ОКОП
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!