Обратно към категорията

Очаква се затопляне и без валежи през почивните дни

Добавено на: 10.09.2021 07:28
   

В петък сутринта облачността все още ще е по-рехава на запад и по-значителна в крайните източни райони. Слаби превалявания в хода на деня ще има в определени точки на Източна България с тенденция да намаляват и да спират. Вятърът също постепенно ще стихне. Температурите ще бъдат между 22 и 27 градуса.

В планините валежи не се очакват. Ако има такива - те ще са слаби, с по-голяма вероятност в масивите на Южна България. Облачността ще се разкъсва, а температурите в петък следобед ще са от 10 градуса по високите части до 16 в ниското.

Около крайбрежието температурите се очаква да се повишат с градус-два спрямо четвъртък и да се колебаят около 22-24 градуса. Вятърът постепенно ще намалява, с него и морето се очаква да се успокои.

Събота и неделя валежи не се очакват. Затоплянето продължава - с всеки ден термометрите ще показват с градус-два по-високи стойности. Около първия учебен ден ще регистрираме максималните температури в поредното септемврийско затопляне - около и на места малко над 30 градуса.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Как се правят стрели за огъня на Сирни заговезни?
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!