Обратно към категорията

Откриха човешки останки от две тела край с. Негован

   

Откриха човешки останки от две тела край с. Негован

Човешки останки от две тела са открити край софийското село Негован, съобщи МВР. Вчера следобед жител на селото сигнализирал за открит череп в близост до местния водоем.
 
При първоначалния полицейски оглед са открити и други части от човешко тяло, които са откарани към София за извършване на експертизи. Днес на обяд при повторен оглед на място полицията е открила останки и от второ тяло. По първоначална информация и по двете открити тела има следи от насилствена смърт.
 
Сигнал за открития череп в близост до езерото край софийското село Негован е подаден около 18:00 ч. вчера от местен жител. При първия полицейски оглед е потвърдено, че черепът е човешки, а в близост са намерени и други части от човешко тяло, както и останки от дрехи.
 
По първоначална информация, откритото тяло е на жена, която е била убита, а впоследствие трупът е бил разчленен.
 
Останките от тялото са откарани в София за извършване на експертизи, като до момента самоличността на жертвата остава неизвестна.
 
След повторния оглед на място днес обаче МВР съобщи, че в района са открити части и от второ тяло. 
 
По първоначална информация второто тяло е на мъж, а по него са открити следи, които също потвърждават версията за убийство.
 
Самоличността и на втората жертва обаче остава непотвърдена.
 
 
Все още не е ясно преди колко време са били извършени убийствата, нито дали има потвърдена връзка между тях. На място има екип водолази, който извършва оглед на езерото за още следи.
 
Преглеждат се и профилите на безследно изчезнали хора от района в последните години, за да се установи евентуално съвпадение. Предстоят и разпити на живеещи в района.
 
Село Негован се намира в Столичната община, район Нови Искър. Именно в Нови Искър бяха два от най-фрапиращите случая на убийства в последните години. В началото на 2018-а бившият затворник Росен Ангелов уби шестима души в къща в града, след което бе намерен мъртъв. В началото на тази година пък, отново в Нови Искър, 25-годишен мъж уби двамата си родители, баба си и брат си.

Източник: Дарик
снимки: БГНЕС

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!