Обратно към категорията

Стартира кампания за определяне на “Най- добър млад шофьор на България“

Добавено на: 05.03.2020 13:19
   

На 4 март 2020 г. за трета поредна година стартира кампанията на СБА “Най- добър млад шофьор на България“. Целта на кампанията е да се намалят жертвите на пътя, именно с внимание върху младите и неопитните шофьори.  В кампанията може да се включи всеки шофьор на възраст от 18 до 26 г., с до 5 години стаж зад волана и без извършено нарушение на Закона за движение по пътищата.

Желаещите да се включат първо, трябва до се регистрират на www.youngdriver.bg до

13 април 2020г. Регистрацията е завършена, когато участникът е решил онлайн теста, който съдържа 20 въпроса за 20 минути.

На 24 април 2020г. в сайта на кампанията ще бъдат обявени 20—те финалисти, които ще участват на финала на 8 май в гр. Варна. Там те ще преминат през няколко изпитания, за да покажат уменията си за шофиране, своята прецизност, автомобилни познания, но също така и как да реагират в случай на авария и в случай на пътнотранспортно произшествие (да окажат първа помощ на пострадалите).

Всяка една от задачите по време на втория етап на кампанията ще носи точки на финалистите,  които ще определят и новия „Най – добър млад шофьор на България“.

Определението „Най- добър млад шофьор на България“ е само по себе си постижение, което буди уважение и възхищение. Голямата награда за победителя е шофирането за една година на чисто нов автомобил

Български Червен кръст и Пътна полиция са партньори на СБА в тази кампания.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Стотици хиляди лева дължи санираща фирма за просрочие и липса на качество в Сливен
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!