Обратно към категорията

Взривяват недовършен полиграфически комплекс

Добавено на: 25.04.2020 16:02
   

На 26 април, неделя, между 9:30 и 10:00 ч., ще бъде взривена високата част на рушащата се от години недостроена сграда на издателско-полиграфически комплекс „Родина“ на „Цариградско шосе” в София.

За целта, час по-рано движението по основния столичен булевард ще бъде спряно и пренасочено.

От 9.00 часа до 10.00 часа на 26.04.2020 г. се забранява влизането на пътни превозни средства както следва:

- по централните пътни платна и локалното северно пътно платно на бул. „Цариградско шосе“ в участъка от „Площад на авиацията“ до бул. „Александър Малинов“;

- по южното централно пътно платно на бул. „Цариградско шосе“ в участъка от ул. „Йерусалим“ до бул. „Александър Малинов“ и по южното локално пътно платно на бул. „Цариградско шосе“ в участъка от „Площад на авиацията“ до бул. „Александър Малинов“ с изключение на превозните средства от редовните линии за обществен превоз на пътници. „Дени Специал“ ЕООД трябва да постави необходимите пътни знаци, съгласно одобреният проект за временна организация на движението.

За същия период се променят маршрутите на редица градски автобуси.

Между 9:00 и 10:00 часа на 26.04.2020 г. (за времето на същинското взривяване) ще бъде спряно движението и на превозните средства на обществения транспорт в участъка.

СДВР, съвместно с контролните органи на „Център за градска мобилност“ извършат контрол и регулиране на движението така, че за времето на същинското взривяване да няма превозни средства на обществения транспорт по южното локално пътно платно на бул. „Цариградско шосе“ в участъка от бул. „Александър Малинов“ до „Площад на авиацията“.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Трагедия в село Недялско
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!