Обратно към категорията

Започва кампания "Заедно за децата"

Добавено на: 24.02.2021 14:59
   

В област Ямбол инициативата ще се проведе чрез Народно читалище "Умение-2003"

Национална мрежа за децата започва движение „Заедно за децата“, с което призовават цялото общество към отговорно родителство и гражданска активност по темите за децата.

По повод предстоящите мартенски празници раздават в търговската мрежа, сред приятели и партньори в страната, специална безплатна гривничка, направена с много любов – като символ на грижата за децата в България. В област Ямбол кампанията ще се проведе чрез НЧ "Умение-2003", което е член на Националната мрежа за децата.

Може би някой ще свърже гривничката с традиционния червен конец против уроки – но за да защитим децата си, не е достатъчно само да разчитаме на добрия късмет. Необходимо е всички като родители и граждани, като общество и държава, да сме активни и да правим най-доброто за тях, отбелязват организаторите. Затова 140 организации членове на Мрежа за децата и над 10 хиляди професионалисти са обединени и вече 15 години работят за това всички деца да имат семейство, да бъдат здрави, да ходят на училище, да се радват на дом и закрила.

Ако и вие вярвате, че всяко дете заслужава щастливо детство, сложете този символ в знак на съпричастност, призовават организаторите. 

Включете се и във фейсбук игра – снимайте се с гривната, опишете своята мечта за по-добър живот на децата в България и публикувайте на стената си до 15 март. Използвайте хаштаг: #заеднозадецата

А петте послания, събрали най-много лайкове, ще получат специален подарък от Национална мрежа за децата.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!