Обратно към категорията

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2022: Димитър Иванов, водач на листата на ГЕРБ-СДС – Имаме решения за извеждане страната от кризата (видео)

Добавено на: 23.09.2022 12:09
   
/платено съдържание/
Димитър Иванов е добре познат в област Ямбол. Вече повече от 10 години работи за интересите на региона, и в политиката и в управлението. Затова не без основание казва: „Познавам проблемите и предимствата на нашия регион, работил съм и ще продължавам да работя за развитието на областта“.
И водачът на листата Димитър Иванов и всички останали седем кандидати за народни представители на ГЕРБ-СДС за 31 МИР Ямбол са местни хора, а не изборни туристи. „Някой кандидати за депутати от другите листи сега в предизборната кампания се запознават за пръв път с табелите на населените места в общините от област Ямбол. А ние познаваме хората и техните проблеми във всяко село и град от нашата област“, категоричен е Иванов.
Най-важното за него, при всички проведени срещи лице в лице с хората ,е да получат надежда и вяра, че ГЕРБ има решения на множеството проблеми оставени от предишните управляващи, че заедно ще преодолеем кризите и отново ще имаме стабилност и сигурност в държавата. Затова призивът му е да се гласува активно и мъдро.
Подкрепата за ГЕРБ-СДС, за Димитър Иванов е с номер 24 в бюлетината
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!