Обратно към категорията

„Екип 16“: Доказахме, че сме хора, които търсят и намират решения!

Добавено на: 20.10.2023 13:08
   

Повече улично осветление в сравнение с другите райони на града, разширяване обхвата на видеонаблюдението и по-сериозни ангажименти за органите на реда. Това са някои от мерките, които предлагат Валентин Ревански и неговия „Екип 16“ за решаване на един от най-големите проблеми в квартал „Бенковски“ – сигурността и спокойствието на гражданите, както и опазването на обществения ред.

Кандидатът за втори кметски мандат и кандидатите за общински съветници от неговата листа започнаха без предисловия откровен разговор с хората от квартала в поредната открита среща, която ги събра пред пощенската станция в комплекса.

“Сигурността на гражданите е функция на държавата, но ние добре знаем за проблемите тук, има ги и на други места в града, но тук са най-сериозни, това са все нерешени въпроси, останали в наследство от десетилетия“, каза Валентин Ревански. И допълни: „През последните години доказахме, че сме хора, които търсят решения, не спират пред препятствия и продължават да работят за Ямбол. Представете си как би изглеждал градът след четири години, ако работим с общи усилия и със същите темпове“.

Засилен видеоконтрол, повече осветление, превенция и ограничаване на битовата престъпност с преки ангажименти от полицията. Тези решения обединиха мненията по време на разговора.

Предстои изграждането на пешеходната връзка от района към Околовръстен път Изток и ж.к. „д-р Дончев“ към квартал „Аврен“, както и от Обходния път към РЗИ Ямбол и Зона Център. „Имаме готов проект за това, ще го изпълним на 100 процента“, подчерта Валентин Ревански.

Общността в квартала все още не може да постигне консенсус за съдбата на гаражите, а много от тях дори не се ползват. Ако се освободят тези площи, може да стартират мащабни дейности за ремонт на тротоарите и облагородяването на междублоковите пространства, посочиха в диалога номинираните за общински съветници. Що се отнася до кварталния клуб в „Бенковски“ – решението е много лесно – когато хората излъчат доброволци за поддържането на помещението, клубът веднага ще отвори врати.

Откритите срещи в различните райони на града продължават. Днес кандидатите ще бъдат на улица "Арда" (зад "Офис 1") в 17:00 часа, а в квартал "Златен рог", зад "Янаки", от 18:15 часа.

В двете бюлетини на местния вот в Ямбол кандидатът за нов управленски мандат като кмет на града Валентин Ревански и кандидатите за общински съветници в неговата листа са с № 16.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!